Tässäpä ensimmäinen merkintäni Vuodatuksen Blogiin :)

Innostuin jokin aika sitten kankaanpainannasta, lähinnä t-paitojen kustomoinnista painamalla. Pitkään funtsin tätä asiaa pienessä mielessäni, kunnes eräänä päivänä sain itseni Tiimariin asti ostoksille.
Mukaan tarttui väriltään mustaa kangasväriä ja ohut sivellin. Tulostelin siinä Stencilrystä sabluunoita ja ihastelin vaikeampia, joita en vielä uskalla koittaa. Tulostin yksinkertaisen sähkökitaran, Elviksen kasvot ja kilpikonnan pitelemässä kylttiä :D Näistä vaihtoehdoista toteutin jo ensimmäisen harjoitukseksi.
123286.jpg

Ensimmäiseksi työksi tämä onnistui yllättävän hyvin, vaikka itse sanonkin. Muutama pieni haalea pilkku onnistui hutiloidessani jäämään väärään paikkaan, mutta tuskin ne enää pesun jälkeen näkyvät. Tämä toppi on niin lyhyt ja läpinäkyvä, ettei sitä fiksu ihminen julkisella paikalla pidä. Harmittaa kyllä aika mukavasti kun tykkään tästä itse ihan kauheasti :/

Seuraavana päivänä innostuin entistä enemmän juteltuani netissä serkun kanssa. Toinen inspiraation lähde oli Red Hot Chili Peppersien uusimmalta albumilta kappale Storm In a Teacup. Innostuin vietävästi ja painoin äidin tietämättä toisenkin paidan. (Äiti oli hyvin ennakkoluuloinen paitojen painamista kohtaan ja väitti etten itse osaisi. Hyvin se onnistui kuitenkin... ;) Teksti on selkäpuolella. Mietin vielä painaisiko etupuolellekin jotain kivaa biisiin liittyvää :)
123287.jpg

Tätä rakastan. Tämän valmistuttua melkein hypin riemusta, koska en hetkeäkään uskonut että teekuppi onnistuisi! Sana "girl" erottuu muista, ehkä edukseen tai haitakseen. Tarkoituksella en sohrannut sitä mutta mitäs pienistä, kun ei ne pienetkään meistä :)

Tänään minua ei kertakaikkiaan nukuttanut ja surffasin vaan netissä Livejournalin T-SE-ITSE yhteisössä ihailemassa muiden aikaansaannoksia. Sitten noin klo 01.30 sain inspiraation ja hommasin itseni väripurnukan ja siveltimen kanssa vessaan maalaamaan erästä äklön vihreää yöpaitaani. Nyt  se näytästää tältä:
123289.jpg

Teksti vaikuttaa tyhmältä teiniangstaukselta, mutta se on itseasiassa RHCP:n Taste The Pain kappaleen mukaan ;) Tekstistä tuli vähän suttuista, kiitos yöllisen mielentilani, joten päätin tehdä joka kirjaimeen yhden laidan paksummaksi, ikään kuin tuoden siihen lisää ilmettä. Ihan kiva siitä tuli loppujenlopuksi. Suunnitelmissa painaa vielä takapuolelle jotain jatkoa lyriikoista.

Kommentit ja mielipiteet tervetulleita, kun olen aloittelija :)